Vi er

Vi tror på ærlighed og oplysning skabt gennem råvarer og god mad. Vi tror på, at for at der er en jord til næste generation, mangler vi oplysninger om hvor råvaren kommer fra, og hvordan vi kan ændre og forbedre vores madvaner, så Jorden ikke stopper med at spinne. Vi tror på glæden ved mad, og at madglæde er for alle. Vi tror på smagen af det gode liv skabes i festligt lag og med rigeligt godt til ganen. Vi er Madmanifestet. Velkommen til.

Vi laver

VI laver podcast fordi vi ikke kan lade vær. Om alt og ingenting. Vi stiller dumme spørgsmål, og bliver klogere hver eneste dag.

Vi  er videnstørstige og opsøger skarpe eksperter. Vi sludrer og sladrer om stort og småt. Vi gør os ikke til dommere overfor godt og skidt.

Vi snakker om mad, Fødevarer, råvarer, gastronomi og meget mere, fordi vi vil udvide din, min og vores horisont. Vi er Madmanifestet.

Vi tilbyder

I dag bliver vi eksponeret for ca. 4.000-5.0000 budskaber om dagen, men hvor meget tager du til efterretning? Og hvor meget husker du reelt set, når hovedet rammer puden?

Hos Madmanifestet har vi lytterens opmærksomhed i mere end 30 minutter – Hvor har du ellers fået så meget uafbrudt taletid hos din forbruger? Ikke mange andre steder, gætter vi på.

Vores partnere

Vil du hjælpe ?

For år tilbage mødte Camilla og Julie hinanden, og blev straks enige om at mad er godt. Og god mad er meget godt. Det blev starten på en smuk og madglad fortælling om to veninder, som rejser Danmark tyndt i søgen efter at blive klogere på hvad vi kan proppe i munden.

Hvis du vil støtte os på denne rejse og lade os fortælle dig flere historier om mad og fødevarer, så vil vi blive meget glade.

Kontakt

Hør os her

hej@madmanifestet.dk
Ceresbyen 24, kl.
8000 Aarhus

CVR: 40342346

Hør os her