Uncategorized

Bekæmp alger ved brug af alge rens

Alger på fliserne er ikke et specielt kønt syn. Algerne opstår pga. fugt på fliserne, og årsagen kan være mange. Sørg for i første omgang at tjekke om dine tagrender kan være utætte, eller om de leder vandet ud over fliserne. Fliserne kan også ligge ujævnt, sådan at vandet får samlet sig.

Er uheldet dog ude, og dine fliser er blevet ramt af alger, er der heldigvis meget du kan gøre for at forebygge samt komme algerne til livs. Det bedste alternativ er at benytte sig af en miljørigtig metode. Du kan se mere om bekæmpelse af alger med alge rens med god samvittighed i det følgende.

Behandling med alge rens med god samvittighed

Er du på udkig efter en miljørigtig løsning til flise rens, så er rensning med vand det bedste valg. Efterfulgt af en efterbehandling med algemidlet, Neutralon, der er godkendt til fjernelse af alger, og som er biologisk nedbrydeligt. Hos Algenord tilbyder de alge rens ved brug af vand med Neutralon.

Alge Nord har en lang og god erfaring med alge rens, så du er sikret en meget høj ekspertise med Alge Nord. Se derfor med fordel nærmere på en alge rens med Alge Nord.

Comments Off on Bekæmp alger ved brug af alge rens